Jere Koskinen

Moi,
olen Jere Koskinen, harrastanut jääkiekkoa B-junioreihin asti sekä motocrossia useamman vuoden (10 vuotta harrastuksena, 7 vuotta SM-tasolla), minkä kautta säännöllinen treenaaminen ja kuntosaliharjoittelu ovat tulleet tutuiksi jo nuorena. Moottoriurheilun lisäksi olen tykästynyt myös hiihtämiseen. Treenatessa tykkään hakea omia rajoja ja etsin jatkuvasti uusia liikkeitä opeteltavaksi. Lisäksi haen liikunnassa hyvänolon ja onnistumisen tunteita, koen, että mieli pysyy virkeämpänä, kun harrastaa liikuntaa.

Training Housella ohjaan Action tunteja ja treenaan omaksi ilokseni. Tuntini perustuvat siihen, että haetaan enemmän kestävyyttä, nostetaan sykettä ja lisätään liikkuvuutta. Tykkään yhdistellä Action tunneilla osia myös crossfit urheilusta. Välillä ohjaan myös kuntosali circuittia, jolloin keskitytään koko kropan työstämiseen. Välillä keskitytään käsi- tai jalkatreeniin asiakaspyyntöjä kuunnellen, jolloin haetaan tiukkaa treeniä ja otetaan kaikki teho irti. Kuntosali circuit tunneilla haetaan kestävyyttä ja lihaskunnon kasvattamista sekä opetellaan oikeat liikeradat erilaisissa kuntosalilaitteissa.

Ryhmäliikuntatunnit ovat mahtavia, koska yhdessä tehtäessä ja treenatessa on hyvä meininki. On palkitsevaa nähdä asiakas, joka on antanut ihan kaikkensa treeneissä ja saa tekemisestä hyvän fiiliksen. Minusta on mahtavaa seurata asiakkaan innostuvan liikunnasta ja kehittyvän – etenkin, kun voi kannustaa kokeilemaan uusia liikkeitä, hakemaan omia rajoja ja kannustaa treenaamaan myös oman mukavuusalueen ulkopuolella. Haluan ohjaajana kannustaa ja haastaa asiakasta pusertamaan treeneistä maximisuorituksen ja auttaa asiakasta nostamaan kuntoa ja voimaa sekä saavuttamaan parempia tuloksia.