Tero Martimo

Hei, olen Tero Martimo

Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti nuoresta asti. Liikunta kiinnosti sen verran, että lähdin alalle myös opiskelemaan. Ensin opiskelin fysioterapeutiksi ja olen täydentänyt osaamistani jatkuvasti mm. voimaharjoittelua käsittelevillä seminaareilla. Lisäksi minulla on kahvakuulaohjaajan tutkinto.

Tarjoan Training Housella personal training -palveluita toiminimellä Kehonhuolto Martimo, sekä ohjaan TH kahvakuula- ja TH action -tunteja. Itselleni lähinnä sydäntä ovat monipuolinen kuntosaliharjoittelu toiminnallisesta treenaamisesta aina voimaharjoitteluun, sekä aika ajoin hieman rennommin mm. sulkapallo, frisbeegolf ja höntsäpallopelit. Saliharjoittelussa suosikkini vaihtuvat kausittain, ja tällä hetkellä kovatempoinen cross fit –tyylinen treenaaminen on mieleisintä puuhaa.

Liikkumisessa minua motivoi liikunnan tuoma hyvä fiilis ja kokonaisvaltainen hyvä olo. Mukavana lisänä toki, että treenin tulokset näkyvät myös kropassa. Pyrin jo nyt rakentamaan hyvää fyysistä perustaa sille, että vielä eläkeiässäkin pystyisin toimimaan mahdollisimman monipuolisesti!

Asiakkaan kehitys harjoittelussa, tulosten saavuttaminen ja onnistumisen tunteet motivoivat minua ohjaajana. Näiden kautta pyrin myös inspiroimaan nykyisiä ja uusia asiakkaita. Oikeanlaisen kehityksen seuraaminen on mahtavaa, ja lähes jokaisen asiakkaan kanssa kehityksen kyllä huomaa!